Over ons.

 

 

 

Wie zijn wij?

BJP_VBC_5331_300 verkleind Canumeet

"Ondernemers hebben de macht om de wereld te veranderen en miljarden mensen positief te beïnvloeden met hun visie en strategieën. Jammer dat er zo'n eindeloze berg operationeel werk bij komt kijken die ondernemers kan overweldigen en zelfs negatief kan beïnvloeden. Maar dat is niet nodig! Schaalbaar zakelijk succes is ook haalbaar zonder de chaos. Virtual Business Collective is de manifestatie van onze persoonlijke wens om ondernemers en professionals de ruimte te geven om geweldige ideeën uit te werken en nieuwe concepten te ontwikkelen. We get things done, so you can conquer the world!"

Wij zijn Danielle de Klerk en Wendy Stammis. Ondernemers met een passie voor schaalbare bedrijfsmodellen, systemen, processen, digitalisering, contentmarketing en de kracht van geïnspireerde teams. Voordat we Virtual Business Collective lanceerden, hebben we beiden een succesvolle onderneming geleid, verschillende functies in het bedrijfsleven bekleed en hebben we gezamenlijk meer dan 10 studies afgerond. Vandaag de dag runnen we Virtual Business Collective. Een bedrijf dat we startten vanwege de groeiende vraag naar een goede flexibele schil voor ondersteunende dienstverlening. In een jaar tijd ontpopte Virtual Business Collective zich tot één van de leidende bedrijven in virtuele ondersteuning voor ondernemers die hun handen vrij willen maken om hun groeicapaciteit te vergroten.

Ons team

We werken met hoogopgeleide (minimaal HBO) Assistants die ernaar streven onze klanten de beste ondersteuning te bieden. Alle nieuwe medewerkers doorlopen een in-house training, waarbij we ze de kneepjes van het vak leren op het gebied van communicatie en technische vaardigheden tot hun creativiteit en vindingrijkheid. En alles daartussen. Je werkt dus altijd met een ervaren professional die direct voor je aan de slag gaat. Zodra je start met delegeren zul je merken dat je tijd en energie vrij krijgt voor die taken die er echt toe doen. 

Onze missie

Het is onze missie om ambitieuze ondernemers te helpen de groei te realiseren die ze voor ogen hebben. Samen met onze actiegerichte Personal Assistants staan we hen bij met one stop service oplossingen. We versimpelen, optimaliseren en digitaliseren processen om een stevig fundament te leggen voor duurzame groei en voeren snel en accuraat taken uit om kosteneffectieve schaalbaarheid van de onderneming te faciliteren. We zetten ons ook in voor het creëren van dynamische, next-level carrieres voor slimme en enthousiaste moeders die zowel zakelijk als persoonlijk willen excelleren.

Aandacht

We zijn er trots op dat we veel van onze klanten hebben zien groeien nadat ze klant bij ons zijn geworden. We hebben marketingstrategieën eindelijk van de grond zien komen, salesfunnels gebouwd, schema's op orde gebracht en  projecten gemanagt. Maar vooral hebben we ondernemers zich zien vrij maken van de dagelijkse operationele werkzaamheden om zich te kunnen concentreren op het behalen van hun doelen.

 

 

Focus

Onze focus ligt volledig op het succes van zowel klant als onze medewerkers. Voor ons is het belangrijk om elke onderneming succesvol schaalbaar te kunnen maken en de ondernemer volledig te kunnen ontzorgen Onze groei hangt samen met de resultaten die onze klanten behalen. Dat is onze dagelijkse focus voor bedrijfsgroei. Het is ook belangrijk voor ons om te zien dat elk van onze Assistants zakelijk en persoonlijk succes behalen. 

Actie!

Ons businessmodel zorgt er voor dat zowel klanten als medewerkers worden omringd door het ecosysteem dat Virtual Business Collective is. Van onze welkomstpakketten tot aan de coachingsprogramma's  voor klanten en de trainingsdagen voor medewerkers, alles aan onze dienstverlening straalt uit dat we aanpakkers zijn die zorgen dat ondernemers en professionals de ruimte krijgen op groei te realiseren. We get things done! 

job-2860035

Werken bij VBC

Whoep, whoep! Onze klanten zijn blij en dat zien we terug in alle nieuwe aanvragen die we binnen krijgen. We zijn daarom op zoek naar goede Personal Assistants om onze nieuwe klanten ook weer blij te maken.

We werken bij voorkeur met moeders die een geweldige carriere hebben gehad en nu op zoek zijn naar een uitdagende job waarbij ze de ruimte hebben om om drie uur de kids uit school te halen. Niets mis mee. Doen wij zelf ook! 

Je moet goed georganiseerd, efficient en professioneel zijn. Als jij de doener bent binnen jouw kring van familie en vrienden, die overal lijstjes en systemen voor heeft ontwikkeld, de hele gezinsagenda soepel laat verlopen én ook nog eens een serieus project kan laten draaien met een glimlach op de lippen.... dan zijn we op zoek naar jou!

We leiden je intern op tot een van onze A-team leden, dus laat je vooral niet afschrikken als je nog niet eerder als Assistant aan de slag bent geweest. Interesse? Mail ons via: 

Samen werken aan jouw groei?

We spreken dagelijks met ondernemers en professionals over hoe delegeren, systematiseren en automatiseren hun bedrijf kan laten groeien... mits dat op de juiste manier en met de juiste ondersteuning wordt gedaan. Ga vrijblijvend een gesprek met ons aan om te onderzoeken hoe we samen jouw doelen en dromen kunnen waarmaken.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Toolbox


E-book

  • Succesvol ondernemen met een Personal Assistant

Agenda                                        


12/11/18

  • Groeisessie voor ondernemers in Haarlem

29/11/18

  • Webinar: hoe groei je samen met een personal Assistant

Over ons

 

VBC biedt professionele en betrouwbare Personal Assistants aan MKB- bedrijven, professionals en startups. Onze ondersteuning helpt je om de groei te realiseren die je voor ogen hebt.

Neem contact met ons op

 

Virtual Business Collective
Hello@virtualbusinesscollective.nl
+31 (0)6 505 27 100

WhatsApp chat