Vacature Virtueel Assistent (secretarieel)
arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacature

Secretaresse (loondienst, parttime)

Wie gaat ons bedrijf in goede banen leiden?


Wat een geweldig gevoel als je bedrijf vleugels begint te krijgen! Als steeds meer klanten je weten te vinden en er zelfs een wachtlijst begint te ontstaan voor jouw dienstverlening. Maar dan merk je ook dat je de day-2-day business niet meer samen af kan. Dat de back-office van je bedrijf een beetje op zijn gat ligt en het net té lang duurt voor dat mensen reactie krijgen op een mailtje.


Daarom zijn wij op zoek! Naar een leuke, slimme, energieke en nuchtere persoon die ons kan helpen met al die taken waar wij geen tijd (of zin) meer in hebben. Die de boel gaat stroomlijnen, zorgt dat backoffice processen verder geoptimaliseerd worden, klanten te woord gaat staan, secretariële en organisatorisch werkzaamheden op zich neemt en de customer service koning(in) wil gaan worden. Iemand die zichzelf aanzwengelt en die we niet alles voor hoeven te kauwen. We houden van eigen initiatief en gewoon gezond boerenverstand.

Wie zijn wij eigenlijk?

Virtual Business Collective wordt bestiert door Danielle de Klerk en Wendy Stammis. Samen met ons team van online experts helpen wij andere ondernemers te groeien. Geweldig werk, waar we heel blij van worden. En onze klanten gelukkig ook... ;)

We werken virtueel, vanuit onze locaties in Middenbeemster en Haren, en proberen naast onze liefde voor het vak ook nog een fijn sociaal en privéleven op te bouwen. Zorgen voor en ondersteuning bieden aan andere ondernemers zit in ons bloed. En we omringen ons graag met teamleden, klanten en leveranciers die met een zelfde positieve vibe als wij zelf in het leven staan.

Wat bieden we?

Onderdeel zijn van het team van Virtual Business Collective betekent in eerste instantie dat geen enkele dag hetzelfde is. Je gaat zowel aan de slag voor VBC als voor onze klanten, waardoor je in vele keukens een kijkje kunt nemen en ervaring op kunt doen. Saai is het in ieder geval nooit. De werkzaamheden liggen niet in beton gegoten en er is veel bespreekbaar, waardoor je op termijn de baan van je dromen kunt creëren. Je kunt al op korte termijn starten!


We bieden je een werkplek aan in Groningen (in een gaaf pand midden in het centrum), maar deels vanuit huis werken is zeker ook een optie. We werken immers remote! Daarom is het handig dat je ook gevoel hebt bij online werken en alle tools die daarbij komen kijken. 


Het salaris dat we bieden is marktconform, maar afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding. We starten met een jaarcontract voor 12 tot 20 uur per week (in overleg). En hebben de voorkeur voor iemand die qua uren en werkzaamheden met ons mee kan groeien.


Wie zoeken we?

Het maakt ons niet uit of je jong, oud, man, vrouw, student, pensionado of wereldreiziger bent. We zijn op zoek naar een leuk, positief mens die ook vlinders in zijn/haar buik krijgt van processen en gevoel heeft bij online werken. Je bent in ieder geval accuraat en komt je afspraken na. Geen ervaring? Ook geen probleem! We vinden de drive om te werken en resultaten te behalen die bijdragen aan onze doelstellingen veel belangrijker.


Hoewel het team voornamelijk bestaat uit vrouwen, zijn we zeker geen theemutsenclub. Maar we houden wel van een beetje gezelligheid. Dus goede socialskills en een gezonde dosis humor en zelfspot waarderen we ook in een nieuwe collega.


Houd je absoluut niet van verandering, digitalisering en werken met oog op de toekomst, dan zijn we waarschijnlijk geen goede match.

Kom je erbij?


We zien het niet zitten om een stapel stoffige c.v.'s door te moeten spitten. Dus als jij ons kleine team wilt komen versterken met jouw persoonlijkheid, kennis en kunde stuur ons dan uiterlijk 30 september 2019 een duidelijke motivatie (die past bij jouw persoonlijkheid) waarop je aangeeft wat jouw toegevoegde waarde zal zijn voor ons bedrijf. 


hello@virtualbusinesscollective.nl

06 23 30 91 25


Je kunt er op vertrouwen dat we je gegevens conform privacywetgeving behandelen

en we zullen op alle ingekomen reacties met een uitgebreide motivatie reageren.