De kracht van samen - nieuwe Jeelink samenwerking
De kracht van samen - nieuwe ‘Jeelink’ samenwerking
20 november 2021 
in Team

De kracht van samen - nieuwe ‘Jeelink’ samenwerking

Sinds, ja sinds wanneer eigenlijk en vooral waarom heb ik me als partner aangesloten bij Jeelink?

Het zal ergens eind 2018 geweest zijn toen ik in gesprek raakte met Monique Ravenstijn. Monique was op dat moment bezig met de opening van haar tweede Jumbo Monique, had net haar eerste boek geschreven en uitgegeven en had ook Jeelink opgericht. 

Jeelink staat voor het ‘linken’ (verbinden) van mensen, producten en de samenleving. Een ieder vanuit zijn of haar eigen talent, maar wel vanuit de kracht van ‘samen’. Zo bouwen we schouder aan schouder aan een mooiere en gezondere wereld waarbij genieten centraal staat.

Dat gebeurt vanuit de drie pijlers: Vitaliteit, Social Care en Circulair. Ofwel: gezond leven, samen leven en duurzaam leven. Je wordt meegenomen in hoe je zelf je steentje kan bijdragen om de wereld mooier te maken.

Een onwijs mooi initiatief waarbij steeds meer partners zich aansluiten. Partners die elkaar onderling vinden en samenwerkingen met elkaar aangaan. Elkaars product verkopen of elkaars dienst inzetten.

De filosofie achter Jeelink staat dicht bij me. Juist in een groeiende virtuele wereld is het belangrijk dat we met beide voeten op de grond blijven staan. Op gezonde grond, een voedingsbodem voor sociale contacten waarbij we elkaar in de ogen kunnen kijken. Ik werk in de digitale wereld, maar persoonlijk contact blijft essentieel. Door écht naar klanten te luisteren en te denken in mogelijkheden, dragen we bij aan een stukje geluk.

In onze gehaaste maatschappij schep ik graag ruimte voor ondernemers. Bij alles waar het gaat over tijd, processen, planning en team. Door dat efficient in te richten houd je tijd over voor echt waardevolle zaken in je bedrijf maar ook thuis.

Samenwerking

Zo zijn ook Susanna Klaver van Uitgeverij Leessst en ik met mijn bedrijf Virtual Business Collective gaan samenwerken. 

De uitgeverij van Susanna groeit, steeds meer schrijvers weten haar te vinden, voor Susanna en haar onderneming hartstikke fijn natuurlijk. Maar vanwege de bedrijfsgroei, groeit ook de hoeveelheid aan werkzaamheden mee. Susanna kwam deze zomer tot de conclusie dat ze eigenlijk maar weinig tijd overhield voor ontspanning. Je kunt niet alles alleen blijven doen. Dat moest anders maar hoe dan?

Omdat ze als uitgever had meegewerkt aan het Wij van Jeelink boek en zo dus onder andere mijn ondernemersverhaal had gelezen, belde ze mij op met de vraag of ik haar misschien zou kunnen helpen in haar bedrijf. Na enkele gesprekken waarin we vooral gesproken hebben over het optimaliseren van terugkerende werkzaamheden, het meer digitaal en met een systeem werken in plaats van op papier en in en uit het hoofd, zijn we 1 november officieel van start gegaan.

Inmiddels staat er een systeem en zullen we samen de komende tijd diverse terugkerende werkzaamheden gaan optimaliseren, zodat Susanna deze zomer wel lekker op vakantie kan.


#krachtvansamen #jeelink #uitgeverijleessst #virtualbusinesscollective #samenwerking

Over de schrijver
Wendy is het organisatietalent van Virtual Business Collective. De goudsmid van het harmonieuze team die blij wordt van blije klanten. Ze studeerde Toeristisch Management en Personeelsmanagement en heeft meer dan 20 jaar ondernemerservaring. Binnen VBC creëert ze klantgeluk met een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat.
Reactie plaatsen