Waarom Mootjes steeds meer nodig zijn
Waarom Mootjes steeds meer nodig zijn
01 oktober 2022 
in Team

Waarom Mootjes steeds meer nodig zijn

Mootjes zijn steeds meer nodig. Komende maand worden er gelukkig weer twee geplaatst en komt het aantal op 10 vestigingen. Maar waarom zijn ze nu zo nodig? Vandaag is er een nieuwe maand begonnen, 1 oktober 2022 is het om precies te zijn. De herfst is al begonnen. Voor veel mensen betekent dat de kachel weer wordt aangezet, althans dat was tot voor kort heel gebruikelijk. Door de gestegen energieprijzen zal dat voor heel veel mensen helemaal niet meer de gewoonste zaak van de wereld zijn.

Er is hiermee veel veranderd sinds we in mei ons eerste Mootje plaatsten. Een van onze doelen was en is nog steeds (verborgen) armoede bespreekbaar maken. Daar maken we ons al een aantal maanden hard voor. We zien een verandering, wat eerder verborgen was, wordt steeds meer zichtbaar.

De voorraad in het Mootje bij ons Limmen gaat er hard doorheen. Mijn klanten, lees de mensen die het nodig hebben, weten Mootje steeds beter te vinden. Daarnaast zie ik een verschuiving in de behoeften. Waar eerst de boeken en dameshygiëne artikelen de hardlopers waren, is er nu ook steeds meer behoefte aan voedingsmiddelen. 

Met onze buurt proberen we de voorraad op peil te houden, dat lukt gelukkig nog steeds. Ik ben enorm blij en trots om te zien dat steeds meer mensen inzien dat je altijd iets kunt betekenen voor een ander. Altijd.

Meer lezen over het ontstaan van Mootjes, lees hier de vorige blog.

Wil je ook iets betekenen voor Mootje in de vorm van een donatie, of wil je net als ik bedrijfsleider worden, neem contact met ons op via info@jumbomonique.nl

Wendy Stammis

Over de schrijver
Wendy is het organisatietalent van Virtual Business Collective. De goudsmid van het harmonieuze team die blij wordt van blije klanten. Ze studeerde Toeristisch Management en Personeelsmanagement en heeft meer dan 20 jaar ondernemerservaring. Binnen VBC creëert ze klantgeluk met een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat.
Reactie plaatsen