Zinderende zomer
Zinderende zomer

In waarschijnlijk het laatste weekend met zomerse temperaturen blik ik terug op een zinderende zomer. Ook voor onze Mootjes was het zo’n zomer. Begin augustus plaatsten we in België en in Vlijmen (Noord-Brabant) een Mootje, en ik als bedrijfsleider van het Mootje pakte zelf datzelfde weekend mijn koffer voor een heerlijke vakantie.

Ik maakte me best wel een beetje zorgen, want we zouden drie weken wegblijven en onze directe buren zouden er ook niet zijn om de voorraad van het Mootje een beetje op peil te houden.

Hoe blij verrast was ik dan ook toen we na drie weken genieten van onze vakantie terugkwamen en een boordevol Mootje zagen staan. Alle producten die zo gewenst zijn stonden erin. Van tampons, maandverband, zelfs luiers, tot allerlei voedingsmiddelen zoals bonen, soep, rijst. Zelfs verse broccoli en courgettes uit de volkstuin lagen daar te wachten op iemand die het kon gebruiken.

Zo ontzettend fijn om te zien dat onze dorpsgenoten zo goed hebben omgekeken naar iedereen die het wat minder heeft. En het Mootje om die reden goed voorzien heeft van voorraad.

Bijna anderhalf jaar staat het Mootje nu in onze voortuin en ja af en toe echt even getwijfeld, zal men hieraan mee willen werken en zijn of haar steentje willen bijdragen? Nu weet ik dat het zo is. Geen twijfel meer! Je kunt altijd iets doen voor een ander. Altijd. Hier in Limmen weten en doen ze dat!

Groetjes Wendy Stammis founder van Mootjes-minisupers

Over de schrijver
Wendy is het organisatietalent van Virtual Business Collective. De goudsmid van het harmonieuze team die blij wordt van blije klanten. Ze studeerde Toeristisch Management en Personeelsmanagement en heeft meer dan 20 jaar ondernemerservaring. Binnen VBC creëert ze klantgeluk met een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat.
Reactie plaatsen